online counter

Slideshow

NUNTA, BOTEZ, PETRECERI PRIVATE, PETRECERI BURLACI, CONFERINTE, CORPORATE, LANSARE PRODUSE, MAJORATE, ONOMASTICI, BALURI, PETRECERI SFARSIT DE AN, PETRECERI COPII

WWW.PARTIES-EVENTS.RO

LUCIAN IRINA 0722.14.39.83
COCHIRLEANU TUDOR DUMITRU 0763.63.16.16
OFFICE@PARTIES-EVENTS.RO

♥ CADOURI DE NUNTA

Lista cadourilor de nunta poate fi extrem de numeroasa, marea majoritate a invitatilor alegand cadoul de care cred ca noua familie are nevoie. Insa, exista si cadouri traditionale, care simbolizeaza norocul, viata implinita sau belsugul. In familiile extrem de credincioase, unul dintre aceste cadouri ar fi Biblia oferita pentru ca mirii sa fie mereu credinciosi si sa respecte religia. Banii din argint reprezinta un simbol al cadourilor de nunta traditionale, simbolizand puritatea, tineretea si avutia. Obiectele ornamentale rosii sunt, de asemenea, cadouri de nunta captivante, culoarea rosie reprezentand simbolul iubirii.
In mediul rural, tinerele mirese primeau perne, prosoape albe, vesela din argint, pasari si porci pentru ca viata lor sa fie plina de bogatie si de noroc.
Ceea ce trebuie sa stim este ca furculitele, cutitele si lingurile nu sunt cadouri de bun augur, deoarece, potrivit traditiei romanesti acestea aduc tinerilor casatoriti certuri si necazuri. Nici ceasurile de perete sau florile galbene nu sunt cadouri potrivite pentru tinerii casatoriti, despre acestea spunandu-se ca duc la despartirea celor doi.

Niciun comentariu: