online counter

Slideshow

NUNTA, BOTEZ, PETRECERI PRIVATE, PETRECERI BURLACI, CONFERINTE, CORPORATE, LANSARE PRODUSE, MAJORATE, ONOMASTICI, BALURI, PETRECERI SFARSIT DE AN, PETRECERI COPII

WWW.PARTIES-EVENTS.RO

LUCIAN IRINA 0722.14.39.83
COCHIRLEANU TUDOR DUMITRU 0763.63.16.16
OFFICE@PARTIES-EVENTS.RO

Cine suntem si ce vrem

Parties-Events s-a format in anul 2000 din dorinta de a veni in intampinarea clientilor cu servicii profesionale la preturi accesibile cu pachete variate pentru toate tipurile de evenimente. Cu o echipa determinata, cu o experienta acumulata in anii anteriori cu marile cluburi din tara inclusiv cu posturile de televiziune si radio implicate in evenimente mondene, emisiuni de divertisment, live-uri si party-uri incercand de la an la an sa vina cu idei noi si o gama mult mai larga de servicii.
S-au facut investitii in toate tipurile de echipamente, firma noastra ramanand pana in prezent un partener de incredere pentru marile companii ( Petrom, Aviva, Kivi Finance, BRD , Pro tv, Assess Finance, APTM, etc.)
Pana in momentul de fata am realizat, alaturi de clientii si partenerii nostri, sute de evenimente fara repros.Va propunem de fiecare data o solutie care se potriveste cel mai bine cu ideile Dumneavoastra, tinand cont intotdeauna de cerintele si timpul necesar organizarii evenimentului. (Instalatii de sonorizare, DJ, instalatii de lumini, karaoke, gobo-uri personalizate.
Parties-Events va pune la dispozitie pachete distincte de servicii complete, ce raspund pe deplin cerintelor Dumneavoastra legate de un eveniment.
Experienta acumulata de-a lungul anilor ne-a invatat ca evenimentele speciale au nevoie de atentie pe masura.
Dedicati clientilor nostri si deschisi la cerintele lor, ne propunem sa transformam fiecare petrecere intr-un eveniment memorabil.
Fotografi profesionisti, cameramani cu experienta, decoratori inspirati, stau la dispozitia dumneavoastra prin intermediul firmei noastre.

Niciun comentariu: